Aquesta web utilitza cookies per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. | Més informació

Inici

FIDMAG Germanes Hospitalàries Research Foundation

Subcomissió d'Investigació en Infermeria (SIE)


OBJECTIUS I FUNCIONS DE LA SIE


La Subcomissió d'Investigació en Infermeria (SIE) és l'encarregada de coordinar i potenciar l'activitat d'investigació i docència que es realitza als centres de Germanes Hospitalàries, ajudant a crear aliances i aprofitar sinergies per a millorar l'eficiència en l'àmbit de la investigació en infermeria i crear coneixement per a millorar la pràctica clínica diària.


Objectius generals:

  • - Integrar l'activitat investigadora a la pràctica diària com a mitjà per a millorar l'assistència sanitària.
  • - Proposar, prioritzar i vehicular activitats d'investigació integrades dins de la missió de Germanes Hospitalàries.
  • - Potenciar els vincles i aliances entre el personal d'infermeria per a desenvolupar projectes multi-cèntrics.


MEMBRES DE LA SIE


Secretària:
  • Pilar Herrero
Vocals:
  • Esther Atienza
  • Patricia Olaizola
  • Jose Luis Girón
  • Isabel Haro
  • Lourdes Martínez
  • Isabel Feria

CALENDARI DE REUNIONS


(properament)

CONTACTE


Pilar Herrero

Correu electrònic:


Avís Legal: En compliment de l'article 5 de la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i els articles 12 a 22 del RGPD, en els que es regula el dret d'informació i recollida de dades, la Fundació per a la Investigació i la Docència Maria Angustias Giménez (FIDMAG Germanes Hospitalàries), li informa dels següents aspectes:

- Les dades de caràcter personal que es recullin en el present document o en el formulari web seran tractades per FIDMAG Germanes Hospitalàries, Fundació per la Investigació i la Docència Maria Angustias Giménez, amb domicili a Avinguda del Jordà número 8, 08035 Barcelona, telèfon 936 529 999 ext. 1486 i correu electrònic fundacio@fidmag.com, i es tractaran exclusivament amb la finalitat de ser utilitzades per a donar resposta a la seva consulta i/o sol·licitud. El responsable de tractament ha designat un Delegat de Protecció de Dades amb qui es pot contactar a través de l'adreça de correu electrònic dpd@fidmag.com.

- Entenem que ens garanteix que les dades aportades són veritables, exactes, completes i actualitzades, sent vostè el responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte en un altre cas.

- Les dades personals subministrades són absolutament confidencials i no seran cedides a terceres empreses ni entitats.

- Vostè tindrà dret d'acces, rectificació, cancel·lació, oposició i portabilitat de les seves dades mitjançant un escrit adreçat a FIDMAG Germanes Hospitalàries,Avinguda del Jordà número 8, 08035 Barcelona, amb un termini màxim de resposta de 30 dies. En cas que consideri que en algun moment es vulneren els seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.