Aquesta web utilitza cookies per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. | Més informació

Inici

FIDMAG Germanes Hospitalàries Research Foundation

prev

Últimes places!

VII Jornades Intensives en Patologies Resistents

Inici: 21,22 i 23 de novembre

El curs està dirigit a tots aquells professionals amb tasques assistencials així com als residents amb l’objectiu d’actualitzar el coneixement sobre l’abordatge terapèutic  especialment dels pacients refractaris, així com revisar les noves alternatives existents.

El curs és de 15 hores lectives amb 1.6 crèdits (CCFCPS) i s'impartirà a la Sala d'Actes de Benito Menni CASM (Sant Boi de Llobregat) els dies 21,22 i 23 de novembre.

Reserva la teva plaça a http://www.fidmag.com/cursPatologiesResistents/add-alumne.php

VI CURS DE NEUROIMATGE AVANÇADA

Inici: 2 de novembre

Aquest curs està dirigit a investigadors del camp de les ciències de la salut o les enginyeries que vulguin adquirir una formació especialitzada en la utilizació de software bàsic i avançat de neuroimatge per a malalties mentals.

El curs online començarà el 2 novembre de 2018 i la part pràctica presencial serà el 16 i 17 de novembre de 2018 i de l'1 al 12 d'abril de 2019.

Reserva la teva plaça http://www.cursoneuroimagen.com/inscripcions.php

Darrers articles publicats


Títol Autors Revista F. I.
Benzodiazepine Use and Long-Term Mortality in Real-Life Chronic Heart Failure Outpatients: A Cohort Analysis. Diez-Quevedo C, Lupon J, de Antonio M, Domingo M, Martin-Subero M, Rangil T, Moliner P, Zamora E, Altimir S, Santesmases J, Troya MI, Boldo M, de Pablo J, Bayes-Genis A Psychotherapy and Psychosomatics 9.196
Putative Astroglial Dysfunction in Schizophrenia: A Meta-Analysis of H-MRS Studies of Medial Prefrontal Myo-Inositol. Das TK, Dey A, Sabesan P, Javadzadeh A, Théberge J, Radua J, Palaniyappan L Frontiers in psychiatry  

+Info

Properes activitats formatives

V Curs de Neuroimatge Avançada


El curs pretén donar una formació als professionals en l'anàlisi i interpretació de les imatges cerebrals en diferents modalitats de neuroimatge amb ressonància magnètica.


www.cursoneuroimagen.com


VII Jornades Intensives en Patologies Resistents


Hospital Benito Menni CASM, 21, 22 i 23 de novembre de 2018.


www.fidmag.com/cursPatologiesResistents


+Info


next