Aquesta web utilitza cookies per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. | Més informació

Inici

FIDMAG Germanes Hospitalàries Research Foundation

Cursos, Seminaris i Ponències


V Curs de Neuroimatge Avançada (inscripcions obertes, places limitades)


Dirigit a investigadors del camp de les ciències de la salut o les enginyeries que vulguin adquirir una formació especialitzada en la utilizació de software bàsic i avançat de neuroimatge per a malalties mentals.


Modalitat semi-presencial. El curs constarà d'una part teòrica online per a introduir las pràctiques, una part pràctica presencial intensiva, una part pràctica posterior online, i un treball final.


El curs online començarà el 1 de novembre de 2018 i la part pràctica presencial serà el 16 i 17 de novembre de 2018 i de l'1 al 12 d'abril de 2019.


Inscripcions i més informació: www.cursoneuroimagen.esVII Jornades Intensives en Patologies Resistents (inscripcions obertes, places limitades)


Aquest curs té com objectiu analitzar les causes de refractarietat i profunditzar en el coneixement d'estratègies terapèutiques, per pacients que no responen als tractaments habituals.


Activitat adreçada a psiquiatres i psicòlegs.


Hospital Benito Menni CASM, 21, 22 i 23 de novembre de 2018.


Adjuntem enllaç on es pot ampliar la informació: www.fidmag.com/cursPatologiesResistents


V Curs Bàsic de Metodologia de la Investigació en Infermeria


Aquest curs té com a objectiu dotar als professionals de l'àmbit de l'assistència sanitària, especialment al personal d'Infermeria, de conceptes bàsics de metodologia de la investigació i estadística per a la seva aplicació en recerca i en l'elaboració de projectes.


Vol ser un curs teòrico-pràctic per introduir al personal d'infermeria, treballadors socials, terapeutes, educadors i altres professionals interessats en aquells aspectes necessaris per a fer una recerca de qualitat.


Dates: Divendres 13, 20 i 27 d'abril i 4 de maig de 2018


Lloc: Aula de Docència. Centre de treball de Barcelona (antigues oficines provincials), Hospital Sant Rafael.

Inscripcions i més informació: www.fidmag.com/cursbasicinvestigacioVI Curs d'estadística bàsica per a ciències de la salut amb Excel


Aquest curs té com a objectiu dotar als professionals de les Ciències de la Salut en conceptes bàsics de Metodologia i Estadística.


Vol ser un curs teòrico-pràctic per introduir als professionals en aquells aspectes necessaris per a fer una recerca de qualitat, com són el disseny d’un projecte d’investigació, l'obtenció de financiació, la recollida i anàlisi de les dades, i la presentació de resultats.


Dates: 18 i 25 de maig i 1 i 8 de juny de 2018


Lloc: Sala de Docència del Centre de Treball de Barcelona (antigues Oficines Provincials, al recinte de l'Hospital Sant Rafael).

Inscripcions i més informació: www.fidmag.com/cursmetodologiaX Curs Teorico-pràctic en Teràpia Electroconvulsiva


Aquest curs té com a objectiu capacitar els participants en la utilització eficient de la teràpia electroconvulsiva moderna des d'un punt de vista multidisciplinar, basada en l'evidència i perseguint l'excel·lència.


El curs es durà a terme els dies 7, 8 i 9 de març de 2018.

www.cursotec.com


-->