Aquesta web utilitza cookies per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. | Més informació

Inici

FIDMAG Germanes Hospitalàries Research Foundation

Newsletter


FIDMAG edita periòdicament una newsletter amb l'actualització de les nostres publicacions recents, projectes, premis, etc. Si vols rebre les notícies, introdueix el teu nom i cognoms i el teu correu electrònic.


(*)
(*)
(*)


AVÍS LEGAL: En compliment de l'article 5 de la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, en el que es regula el dret d'informació i recollida de dades, la Fundació per a la Investigació i la Docència Maria Angustias Giménez (FIDMAG), li informa dels següents aspectes:

- Les dades de caràcter personal que es recullin en el present document o en el formulari web estaran en un fitxer de FIDMAG Germanes Hospitalàries, Fundació per la Investigació i la Docència María Angustias Giménez, inscrit al Registre General de Protecció de Dades, i es tractaran exclusivament amb la finalitat de ser utilitzades per a donar resposta a la seva consulta.

- Entenem que ens garanteix que les dades aportades són veritables, exactes, completes i actualitzades, sent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte en un altre cas.

- Les dades personals subministrades són absolutament confidencials i no seran cedides a terceres empreses ni entitats.

- Vostè tindrà dret a accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades mitjançant un escrit adreçat a FIDMAG Germanes Hospitalàries, Avinguda del Jordà, núm. 8 08035 Barcelona.