Aquesta web utilitza cookies per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. | Més informació

Inici

FIDMAG Germanes Hospitalàries Research Foundation

Cursos, Seminaris i Ponències


VI Jornades Intensives en Patologies Resistents


Aquest curs té com objectiu analitzar les causes de refractarietat i profunditzar en el coneixement d'estratègies terapèutiques, per pacients que no responen als tractaments habituals.


Activitat adreçada a psiquiatres i psicòlegs.


Hospital Benito Menni CASM, 29 i 30 de novembre i 1 de desembre de 2017.


Adjuntem enllaç on es pot ampliar la informació: www.fidmag.com/cursPatologiesResistents


IV Curs de Neuroimatge Avançada


Dirigit a investigadors del camp de les ciències de la salut o les enginyeries que vulguin adquirir una formació especialitzada en la utilizació de software bàsic i avançat de neuroimatge per a malalties mentals.


Modalitat semi-presencial. El curs constarà d'una part teòrica online per a introduir las pràctiques, una part pràctica presencial intensiva, una part pràctica posterior online, i un treball final.


El curs online començarà el 6 de novembre de 2017 i la part pràctica presencial serà el 24 i 25 de novembre de 2017 i del 9 al 20 d'abril de 2018.


Inscripcions i més informació: www.cursoneuroimagen.esIV Curs Bàsic de Metodologia de la Investigació en Infermeria


Aquest curs té com a objectiu dotar als professionals de l'àmbit de l'assistència sanitària, especialment al personal d'Infermeria, de conceptes bàsics de metodologia de la investigació i estadística per a la seva aplicació en recerca i en l'elaboració de projectes.


Vol ser un curs teòrico-pràctic per introduir al personal d'infermeria, treballadors socials, terapeutes, educadors i altres professionals interessats en aquells aspectes necessaris per a fer una recerca de qualitat.


Dates: Divendres 21 i 28 d'abril i 5 i 11 de maig de 2017


Lloc: Aula de Docència. Centre de treball de Barcelona (antigues oficines provincials), Hospital Sant Rafael.

Inscripcions i més informació: www.fidmag.com/cursbasicinvestigacioMàster i Diplomatura de Postgrau en Psicogeriatria


Les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús i el Departament de Psiquiatria i Medicina Legal de la Universitat Autònoma de Barcelona impulsen el Màster i Diplomatura de Postgrau en Psicogeriatria per a contribuir a donar resposta a una necessitat creixent en la societat actual.


Aquest programa de formació està orientat a millorar les habilitats pel maneig clínic dels pacients psicogeriàtrics a la vegada que pretén estimular l'interès investigador per un camp cada vegada més necessitat de professionals competents davant del repte de la complexitat clínica i assistencial pròpia de les persones d'edat avançada amb trastorns mentals.


Adjuntem enllaç on es pot ampliar la informació: www.masterpsicogeriatria.com